förresten...

Jag har gjort septum som jag tjatat om i hundra år.
och min kära jocke vän har dragit till kina på obestämd tid !
Jag har träffat en gotlandspojk som jag är mkt förtjust i, ja de va väl allt..





du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig...

Natten är de bästa jag vet.. så lungt o tyst.
hade jag kunna leva ständigt natt så hade jag gjort det.
varit en solig idag idag, men som vanligt så sov jag bort den.. vaknade 14.30 och hade ångest.
så nu har jag rullat upp gardinerna så solen , om den mot förmodan skulle orka titta fram ska väcka mig ;P

dagarna rullar på som vanligt. jag behöver en förändring.
Komma härifrån och börja om på nytt. orkar inte stå och stampa på samma ställe längre..
Fan jag vet vart jag skulle vela vara, jag vet att det skulle bli ett problem, men jag är egoistisk så jag vet iallafall vart JAG skulle vela vara.
Jag är inte personen som klarar av ett nej, jag är inte heller personen som anser att komma i andra hand duger. Nej jag är allt eller inget. jag är mycket istället för lite.. jag hamnar många gånger i trubbel för detta. men vad spelar det för roll, det är sån jag är. kan vara lite och ingetalls nästan. kan vara blyg och rädd..
men det är jag alla andra timmar på dygnet när jag är ensam. varför visa det utåt när man är så stark annars.. ?
Jag skulle vela veta hur folk ser på en. Jag tror att ens egen självbild e ganska skev. eller att andras bild utav dig är rätt skruvad ifrån hur du själv tycker att du är.
Svårt att få folk att fatta, svårt att få folk att läsa tankar. jag passar bara med en sorts människa, och det är absolut så har jag märkt. dom som inte klarar av min råa hårda humor kan inte umgås med mig, samtidigt som dom ska förstå att jag är en liten o rädd person med känslor på insidan, sån är jag komplicerad som fucking få.. Inte lätt att göra mig nöjd. men dom som är nöjda med sig själv brukar jag gilla, och då brukar det lösa sig.
dom jag orkar o känner förtjänar att kämpas för gör jag det.  dom som ger mig något utav deras vänskap ger jag otroligt mkt vänskap tillbaka.. men tyvärr.. det finns inte många såna människor.. för dom är precis som mig, egoistiska, det är enklast så. för trots allt.. de är ändå jag som ska må bra, inte du ?

Finns mkt skit att prata om egentligen. men de finns ju som sagt otroligt mkt bra också, bara att de är inte lika enkelt att berätta för folk hur bra dom är, hur fina människor dom är. utan vi fokuserar bara på de negativa, både hos sig själv och andra. Ta tillfället att säg till vännen hur värdefull dom är, berätta varför just dom är din vän. Säg de hellre en gång än ingen gång, dom orden sårar inte , det gör alla andra ord vi säger till varandra.
men som jag alltid sagt, Det som inte dödar det härdar. jag vet att det är sant, för jag är härdad nu!


"Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig "

RSS 2.0