halloween maskerad!

Jobbat idag mellan 10 och 18, skönt att komma igång  med ett långt pass..
var inte alls så mkt folk som jag trodde, och paniken har då inte kommit än iallafall!
Det började snöa igår kväll och har typ fortsatt inatt och imorse, för när ja tittade ut så låg de ett täcke av vitt snusk på backen!! haha... Kul att man hann köpa sin vinterjacka iallafall, hade nog inte vart så lyckat att ha skinnjacka nu!
Imorgon blir de jobb mellan 10 oh halv 6, kan vara en fördel att komma ifrån jobbet i tid. men hundra spänn på att ja inte kommer komma iväg på flera timmar..
Blir en jävla snygg outfit imorgon tack vare Lina ;D tackarrr! haha Om man vågar visa sig ute.
skulle tydligen hyra hela bowling hallen imorgon. personalfest och grejjer, fast ja är nog lite för snål för att betala så mkt pengar för att kasta ett klot (Som även e skittungt) i en ränna varje jävla gång!!! har man tur så träffar man någon kägla typ på kanten ;D aa men d eär ju skoj med alla arbetskamrater iallfall ;D
Idag har vi haft byxdragning/pickningar på magar och lite bajshumor och annat smått och gått. Ja de är livet på parkbadet ;D seriösa när vi kan och vill. inte så ofta dock, men de är nice! ;)

Nu ska ja hoppa in i duschen, för ja måste göra iordning håret idag tills imorgon för att lockarna ska lägga sig lite och att ja inte ska se ut som afro i håret ;D haha..
Puss å kram hoes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0